01-10-2005

Fransiscanen steunen Dja

Half september ontving de stichting Dja bericht van het bestuur van de Minderbroeders Fransiscanen dat besloten is om de twee nieuwe projecten van de Stichting Dja met een gift van 2000 € te ondersteunen. Het gaat om een project om de daken op de gebouwen van de basisschool in Soppo te vervangen en om een project waarin 10 straatkinderen een eerste training krijgen in het begeleiden van eco-toeristen (natuurgids). Snelle realisatie van de twee projecten is met deze gift een heel stuk dichterbij gekomen.Binnenkort hoopt de stichting met een benefietconcert en andere acties de overige benodigde fondsen binnen te halen.