07-01-2008

Schoolboeken project van start

Tijdens het bezoek van de stichting Dja aan Sasse en Soppo eind 2006 bleek dat steeds minder kinderen schoolboeken hadden. De meeste ouders zijn theeplukkers in de regio; sinds de meesten van hen zijn ontslagen bij een reorganisatie (en achterstallig loon van enkele maanden niet werd uitbetaald) ontbreken simpelweg de middelen.

In overleg met de schoolhoofden is besloten om een boekenproject op te zetten, waarbij de school de beschikking krijgt over boeken, die dan worden uitgeleend aan de kinderen. Zo wordt voor een reeks van jaren gegarandeerd dat de kinderen schoolboeken hebben.

Met het project is voor twee scholen zo\'n 4500 € gemoeid.