06-11-2011

Nieuw project van start

Het project 'schoolgebouw Sasse' is in 2011 helemaal afgerond; er staat een nieuw gebouw voor klassen 4, 5 en 6 en de hele school is fris geverfd. Wat nog ontbrak was een apart toiletgebouw; de kinderen waren gedwongen hun behoefte 'in het veld' te doen, wat uiteraard de hygiëne niet ten goede kwam.

Stichting Dja heeft besloten de bouw te financieren van een toiletgebouw met een apart toilet voor jongens en meisjes. Enkele jaren geleden gebeurde dat ook voor Soppo school.

De werkzaamheden zijn nu begonnen; voor de afronding ervan zijn sponsors nog van harte welkom!