07-06-2012

Voormalig assistent Stichting Dja overleden

Tot onze schrik en droefheid ontvingen we gisteren het bericht uit Kameroen dat onze voormalige assistent Cletus Sembu is overleden aan de gevolgen van een slopende ziekte. Cletus was actief voor onze stichting in de jaren tot 2007; daarna werkte hij voor een cacaoproducerend en -verwerkend bedrijf. We zullen ons Cletus blijven herinneren als een behulpzaam mens, met groot gevoel voor humor en met grote inzet voor sasse en Soppo. Cletus zal volgende week in Bamenda worden begraven.