12-07-2013

Beroofd..

Vorige week kregen we het vervelende nieuws dat onze coördinator, Samuel Ndive is beroofd. De dief maakte naast zijn telefoontje wat documenten en wat geld buit. Daarbij ook (wat) geld van de Stichting Dja. Sam had kort daarvoor geld opgenomen, maar gelukkig voor ons had hij het meeste daarvan al namens Dja uitgegeven voor de uitreiking van schoolprijzen op Soppo en Sasse. De winnende leerlingen kregen dus gewoon hun beloning.. Uiteindelijk is de schade 40.000 CFA, dus zo'n 60 euro. Er is aangifte gedaan en alles wordt in het werk gesteld om de dader te pakken.