12-07-2013

Robbed..

Last week, we were informed that our field coordinator, Samuel Ndive had been robbed. The thief took his cellphone, some documents and some money. Just before, Sam had withdrawn cash for the Dja Foundation, but fortunately had spent most of it already to buy presents for best-performing pupils in Sasse and Soppo. At the end of the day, the pupils still got their rewards, and the total remaining damage for Dja is 40.000 CFA, about 60 €. The theft has been reported and attemtps are made to catch the thief.