12-07-2013

President of Dja Foundation has written a book

Recently, Arthur Eijs, president of the Dja Foundation finished his book 'Dansing in the dirt', about his adventures in Cameroon in 1986, the year he first came to Cameroon. The book will be published soon, hopefully by a professional editor. You can help! Go to the crowdfunding site TenPages.com, and look for 'Dansen in het stof' . You can buy shares there. You will help Arthur, and who knows? You might be investing in a bestseller and share in its profits! Shares can be bought untill november 8th, 2013.