07-06-2013

Former assistant Dja Foundation deceased

Much to our surprise and with sadness we received news, yesterday of the death of Cletus Sembu. Cletus, assistant to the Dja Foundation till 2007, died of a slow but invasive disease. After 2007 Cletus worked for a cocoa producing and processing company. We will remember Cletus for the willful way in which he helped our work forward in sasse and Soppo, with a great sense of humour and with dedication. His burial will take place next week, in Bamenda.